Egészséges Grillezés Útmutató: Előnyök, Hátrányok, a Grill

Egészséges Grillezés Útmutató: Előnyök, Hátrányok, a GrillAz idő egyre melegebb, süt a nap fényesebb, majd mindenki elkezdett hő dolgokat grillezés szezonban. Használja a grill teszi főzés szórakoztató. Ez is szállít nagy, intenzív ízű, hogy nehéz mérkőzés segítségével a beltéri kályha. A szív egészséges grillezés azt jelenti, hogy egy pár különleges grillezés tippek. Ez a használati útmutató segít önnek a legjobb választás, így a legtöbb hasznot.

Előnyök, hátrányok, a grill

Ha új vagy grillezés, valószínűleg hallott már arról, hogy a gáz vs faszenes grill vita. Az emberek mindkét oldalon az érvelés érvényes pontot. Közelebbről az előnyök, hátrányok, a minden.

Faszenes grill pros and cons:

Infuses sok ízű ételt

Rácsok melegebb, mint a gáz

Alacsonyabb költségek vásárolni, s általában kisebb

Messier takarítani

Nagyobb a kockázata a tűzFaszenes grill pros and cons:

Tovább tart felmelegszik

Gáz grill pros and cons:

Könnyebb takarítás

Jobb hőmérséklet-szabályozás, még főzés

Nyomógomb gyújtás könnyebb előmelegítés

Drágább, mint a legtöbb szén modellek

Nem betölt füstös ízű ételt

Nagyobb egységek, több helyet a fedélzeten

Con: a char szeretsz, lehet, hogy nem szeretlek

Aki nem szereti az állaga, íze elszenesedett grillezett hús? Sajnos, mint húst a grill, kövér csepegtetni, majd létrehoz kémiai-tele van füsttel. A karakter önmagában tartalmaz egy másik nevezett kémiai heterociklikus aminok, mint Bon Appetit rámutat. Mind az anyagok már hivatkozott, hogy nagyobb a kockázata a rák.

A kutatás azt mutatja, hogy a több remek grill a hús, annál nagyobb a kockázata a rák. Azonban a szakértők általában egyetértenek abban, hogy mindent mértékkel jó lesz. Ráadásul, vannak olyan lépés, amit megtehetsz, hogy csökkentse a kockázatot.

Pro: grillezés csökkenti a zsír, majd ad egy tápanyag növeljék

Nem számít, ha egy szén vagy gáz grill a főzés, a nappali, az étkezés. Grillezés, természetesen lehetővé teszi, hogy együnk kevésbé zsíros. Ahogy cook, az extra zsír az, amit te grillezés csöpög lefelé, át a rácsok között. Élelmiszerek, mint a zöldséget, a húst tartani a vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok jobb, ha grill. Arra is van hatalma, hogy mérsékelje a ptenciálisan káros vegyi anyagok alkotják során grillezés.

Con: lehet, hogy többet eszik a zsírt, mint gondolnád

Mit jelent az, hogy a tökéletes kerti sütögetés, hogy nézel ki? Sok ember számára azt jelenti, grillezés, főzés magas zsírtartalmú húsok, mint a hamburger, hot dog, meg kolbász. Ez azt jelenti, hogy többet eszik a telített zsírt, kalóriát, koleszterin, mint gondolnád. Mint minden mást, a mértékletesség a kulcs. Mentsd meg a hamburgert, kolbászt különleges alkalmakra. A hangsúly a rendszeres menü a sok zöldség, csirke, hal a szív egészséges grillezés.

Egészséges grillezés tippekEgészséges grillezés tippek

Most, hogy tudom, hogy egy kicsit többet az előnyök, hátrányok, a grillezés, fedezze fel néhány tipp, hogy minden étkezés egészséges, mint lehetséges. Néhány ötlet, hogy fontolja meg a következők:

Vigyázz adag mérete; egészséges adag hús körülbelül akkora, mint egy pakli kártya.

Flip gyakran; tanulmányok kimutatták, hogy a gyakori essek, megakadályozhatja, hogy a húsok képződését káros vegyi anyagok.

Tartsd alacsony zsírtartalmú; támaszkodnak a sovány fehérjék, mint a hal, sertés, csirke mell valósulhat meg marha vágás, mint a rostonsült.

Több íz; pácolt hús megpuhítja, csökkenti a káros vegyi anyagok.

Grill zöldség, gyümölcs; grillezés termelnek nem termel ugyanaz a vegyi anyagok, mint húst sütött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *